Overslaan en naar de inhoud gaan

Overijsselse Vrijwiligersprijs 2022

Ook dit jaar organiseert het Vrijwilligerspunt Ommen in samenwerking met haar partners de Overijsselse Vrijwilligersprijs. Inwoners uit de gemeente Ommen kunnen een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersinitiatief aanmelden voor deze prijs. De drie winnaars ontvangen dit najaar uit handen van een provinciaal statenlid de Overijsselse Vrijwilligersprijs en worden daarmee gewaardeerd voor hun inzet.

Meld vóór 10 september a.s. een vrijwilliger, een vrijwilligersorganisatie, een initiatief of vrijwilligersproject bij ons aan. Dat kan die ene vrijwilliger zijn die zich al jaren onmisbaar maakt. Of een groep vrijwilligers die voor de buurt het verschil heeft gemaakt. Of een vereniging of organisatie die op vrijwillige basis veel voor anderen heeft betekend. Wie je kiest is helemaal vrij, er zijn geen criteria vastgelegd. Wél ontvangen we graag informatie over wie de vrijwilliger of het initiatief is en wat de inzet is geweest. Kortom, waarom jullie vinden dat deze persoon of initiatief waardering verdient en in aanmerking komt voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs.

Graag de inzending inclusief onderbouwing vóór 10 september a.s. sturen naar vrijwilligerspuntommen@wijz.nu. Voor meer informatie bel naar telefoonnummer 0529-712500 of stuur een email naar vrijwilligerspuntommen@wijz.nu.  Over de uitslag en toekenning van de prijzen kan niet worden gecorrespondeerd.