Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrijwillige Inzet in jouw organisatie Goed Geregeld?

Wat is er binnen jouw organisatie geregeld voor vrijwilligers? Met de zelfevaluatie van het NOV krijg je inzicht in alles wat je nodig hebt voor goed vrijwilligersbeleid en vrijwilligersmanagement. Via www.vrijwilligeinzetgoedgeregeld.nl vind je meer informatie en kan je starten met de zelfevaluatie.

Goed vrijwilligersbeleid en -management

Wie zich vrijwillig inzet voor een ander, verdient het dat een organisatie goed met die inzet omgaat. Met deze Zelfevaluatie helpt het NOV organisaties om dat voor elkaar te krijgen. Zo kunnen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties doen waar ze goed in zijn: de samenleving mooier maken!



De vrijwilliger - De Zelfevaluatie vergroot het werkplezier en de tevredenheid van vrijwilligers; betrokkenheid bij het doel en de organisatie neemt toe.



Je organisatie - De Zelfevaluatie helpt doelstellingen te halen, verhoogt de kwaliteit van het vrijwilligerswerk en zorgt voor goede samenwerking tussen vrijwilligers en betaalde krachten.



De buitenwereld - De Zelfevaluatie draagt bij aan een positief imago en helpt bij het werven van vrijwilligers, financiers en partners.